Informatie- en inspiratieavond 12 september

Op donderdagavond 12 september organiseren we van 20:00 tot 21:30 in Panta Rhei een informatie- en inspiratieavond over het groenbeheer in onze wijk. We willen zoveel mogelijk wensen en ideeën verzamelen en uitwisselen om het openbaar groen en het beheer daarvan nog mooier en leuker te maken? We kijken uit naar jouw dromen! 

 

Samen met wijkbewoners en de gemeente zorgt Terra Bella al weer heel wat jaren het openbaar groen en blauw in de wijk. Met veel inzet en betrokkenheid van wijkbewoners en onze hoveniers heeft dat al heel veel fraais opgeleverd. Volgend jaar vieren we alweer ons tweede lustrum en hopen we de samenwerking met de gemeente en Vitens weer 5 jaar officieel (en feestelijk!) te verlengen. Een uitgelezen moment om eens stil te staan bij wat we in de afgelopen jaren hebben gedaan? Hoe ligt de wijk er nu bij, nu al het jonge groen volwassen wordt? En vooral: wat zijn de wensen en ideeën voor de toekomst en hoe kunnen we ons daar samen voor inzetten? Dit willen we graag met zoveel mogelijk wijkbewoners doen. Daarom nodigen we je van harte uit om hierover met elkaar van gedachten te wisselen.

 

Dit alles gaat plaats vinden op donderdagavond 12 september in het atrium van Panta Rhei (achter Fr. van Eedenlaan). Vanaf 19.30 uur is er inloop met koffie, thee en lekkers. Om 20.00 uur beginnen we met in korte presentatie over hoe Terra Bella werkt en wat er in de afgelopen jaren is gerealiseerd. Aansluitend kan een ieder alle mogelijke (én onmogelijke) vragen stellen en gaan wij die hopelijk beantwoorden. Vervolgens gaan we in een 'open space’ zoveel mogelijk reacties, ideeën, wensen, kritieken, commentaren en dromen uitwisselen. Om 21.30 uur beëindigen we deze brainstorm en kunnen we onder genot van borrel en hapje nog verder van gedachten wisselen over alles wat er op de avond voorbij is gekomen.

 

Terra Bella gaat al deze reacties bundelen en gebruiken om met elkaar voor een nog mooiere wijk te zorgen. We hopen je komende week donderdag te mogen verwelkomen.

 

TIP 1: ken je het filmpje over ons groenbeheer?

TIP 2: zondag 29 september is het weer Appelfeest in de boomgaard

Commentaar schrijven

Commentaren: 0

ACTIVITEITENKALENDER

Werkdagen

- 8 april 2017 voorjaarsfris

- 24 juni 2017 zomers hooien

- 23-24 september 2017 appelpluk en

  -feest

  

Snoeien in de boomgaard

zaterdagochtenden 10:00-12:30

- in de herfst gaan we weer van start

NIEUWSBERICHTEN

Kleurrijk mediterraan mozaïek op het Holstplein
>> meer lezen

Zaterdagmiddag 8 april - Wijkwerkdag Voorjaarsfris!
>> meer lezen

Nieuwe bestuursleden
>> meer lezen

De webcam op het ooievaarsnest is weer live
>> meer lezen

Winterwerkdaggenot in beeld
>> meer lezen

TWEETS