Links naar andere websites

BEL

Bewonersvereniging EVA-Lanxmeer: Stichting Terra Bella is één van de actieve werkgroepen van de bewonersvereniging.

Thermo Bello

Thermo Bello is het wijkenergiebedrijf dat in eigendom is van bewoners in de wijk Lanxmeer.

De Persimoen

Hoverniersbedrijf van Rutger van Mazijk en Nelleke van Kempen. Zij voeren samen met de bewoners het beheer van het openbaar groen in de wijk uit.

Stadsboerderij Caetshage

Todd en Boudien, de boer en de boerin van de boerderij Caetshage, vormen samen met de andere bruikleners  we de stadsboerderij van Culemborg. Zij onderhouden het openbaar groen op en rond de stadsboerderij.

Groenblauwe Netwerken

Lanxmeer als voorbeeldproject voor een duurzaam en klimaatbestendig ontworpen, ingerichte en beheerde wijk.