Droomtrap op archeologische heuvel

Op de vraag van Terra Bella naar ieders dromen, werd een trap op de archeologische heuvel geopperd. Een mooie houten trap die bij winters weer gebruikt kan worden om naar boven te komen als je met je slee naar beneden bent gegleden. En om ook wat makkelijker op deze redelijk onbekende plek in de wijk te komen, is er aan de andere kant eenzelfde trap gemaakt; paadje ertussen en we hebben er weer een toegankelijk en fraai stukje wijk bij!

Omdat we ook het idee hebben dat niet alleen de plek, maar ook de archeologische waarde van dit gebied nogal onderbelicht is, organiseren we binnenkort een informatieve avond: een uitnodiging volgt nog. Houd de website in de gaten!