Muziek in de Toon Hermanshof - dinsdagavond 10 juni 2014

Op dinsdagavond 10 juni vanaf 20:00 uur nodigt wijkbewoner Kees van der Zwaard alle muziekliefhebbers uit voor een speciaal optreden van Johnny G. in de mandelige tuin van de Toon Hermanshof.  

Johnny wie? Johnny G. is gitarist, zanger en ‘one man band’ met een bijzonder repertoire dat uiteenloopt van country blues via elektrische r ‘n’ b en blue beat tot ska (zegt Bram van Schaik en die kan het weten).

De hof is open, dus de toegang gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld (ook artiesten moeten eten). En er zijn cd’s te koop.

Neem je muzikale vrienden mee. Deel je wijn, tap wat sap of een biertje. Het wordt mooi weer, dus laten we er van genieten.

 

Groet!

Kees

 

(deze blogpost lijkt misschien weinig met groenbeheer van doen te hebben, maar dankzij de opzet van onze wijk met privé, mandelig en openbaar groen, hebben we met zijn allen wel een prachtige ambiance voor zo'n prachtige activiteit gecreëerd)

Commentaren: 0 (Discussie gesloten)
    Er zijn nog geen commentaren.

JAARVERSLAGEN EN BEGROTINGEN

klik hier

ACTIVITEITENKALENDER

 

Wijkwerkdagen 2024

- 20 januari: Winterwerkdag

- 6 april: Voorjaarsfris

- 29 juni: Zomers hooien

- 14/15 september: Appelpluk en appelfeest

- 28 september: Nazomers hooien

 

Snoeien in de boomgaard

zaterdagochtenden 10:00-12:30

in het najaar gaan we weer beginnen

- vanaf 28 oktober 2023 om de week

(zie ook agenda)

WIJKWANDELING 'DOOR LANXMEER'

Beleef onze bijzondere, ecologische woonwijk zelf. Download hier de wandelroute ‘Door Lanxmeer’ (kaartje en toelichting).