Muziek in de Toon Hermanshof - dinsdagavond 10 juni 2014

Op dinsdagavond 10 juni vanaf 20:00 uur nodigt wijkbewoner Kees van der Zwaard alle muziekliefhebbers uit voor een speciaal optreden van Johnny G. in de mandelige tuin van de Toon Hermanshof.

Johnny wie? Johnny G. is gitarist, zanger en ‘one man band’ met een bijzonder repertoire dat uiteenloopt van country blues via elektrische r ‘n’ b en blue beat tot ska (zegt Bram van Schaik en die kan het weten).

De hof is open, dus de toegang gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld (ook artiesten moeten eten). En er zijn cd’s te koop.

Neem je muzikale vrienden mee. Deel je wijn, tap wat sap of een biertje. Het wordt mooi weer, dus laten we er van genieten.

Groet!

Kees

(deze blogpost lijkt misschien weinig met groenbeheer van doen te hebben, maar dankzij de opzet van onze wijk met privé, mandelig en openbaar groen, hebben we met zijn allen wel een prachtige ambiance voor zo'n prachtige activiteit gecreëerd)

Werkdagen

- 8 april 2017 voorjaarsfris

- 24 juni 2017 zomers hooien

- 23-24 september 2017 appelpluk en

-feest

- in de herfst gaan we weer van start

Kleurrijk mediterraan mozaïek op het Holstplein

Zaterdagmiddag 8 april - Wijkwerkdag Voorjaarsfris!

Nieuwe bestuursleden

De webcam op het ooievaarsnest is weer live

Winterwerkdaggenot in beeld