Wijkwerkdag en opening wijkpark en wijkwandeling zaterdagmiddag 23 juni!

Zaterdag 23 juni gaan we weer hooien - en nog veel meer! Het belooft een bijzondere en deze keer ook zeer feestelijke werkdag te worden!

Vanaf 13.00 uur gaan we, zoals altijd op de zomerwerkdag, het gebied rond de grote vijver hooien. Dan begint er ook een masterclass zeisen o.l.v. Hans Kool.

 

Om 15:30 opent wethouder Colin Stolwijk het wijkpark met de nieuwe waterpomp en als kers op de taart opent hij ook de nieuwe wijkwandeling 'Door Lanxmeer'.

Vanaf 13.00 uur gaan we, zoals altijd op de zomerwerkdag, het gebied rond de grote vijver hooien. Om 13.00 uur begint er ook een masterclass zeisen. Gemeentelijk werkvoorbereider Hans Kool gaat ons de basis én de fijne kneepjes (incl. haren en slijpen) van het vak leren. Wil je voor het eerst leren zeisen of ben je al zeer ervaren? Van Hans kan je altijd wat leren. In verband met inleidende uitleg, graag om 13.00 uur verzamelen bij de brug over de grote vijver (bij het wijkpark). We hebben een aantal zeisen, maar neem vooral ook je eigen zeis mee.

 

Om 15.30 uur is het tijd voor een feestelijke borrel, want .. het wijkpark wordt geopend! Wethouder Collin Stolwijk zal de waterpomp voor het eerst in gebruik nemen en het gebied daarna vrijgeven. En alsof dat niet genoeg reden is om het glas te heffen: het afgelopen jaar heeft Terra Bella gewerkt aan een rondwandeling in de wijk. Ook deze wandeling zal 23 juni door de wethouder officieel geopend worden.

 

Komt dus allen om te hooien, te zeisen, te borrelen en om te vieren dat het wijkpark en de wijkwandeling geopend zijn.


ACTIVITEITENKALENDER

 

ALV BEL op 10 dec 2018

- begroting 2019 Terra Bella

 

Wijkwerkdagen 2019

- worden nog ingepland

 

Snoeien in de boomgaard

zaterdagochtenden 10:00-12:30

om de week, volgende zijn:

- 8 dec / 22 dec 2018

- 5 jan / 19 jan 2019

- 2 feb / 16 feb 2019

- 2 mrt / 16 mrt / 30 mrt 2019

(zie ook agenda)

WIJKWANDELING 'DOOR LANXMEER'

Beleef onze bijzondere, ecologische woonwijk zelf. Download hier de wandelroute ‘Door Lanxmeer’ (kaartje en toelichting).