Basjan verrast de snoeiploeg

Een luide stem schalde de zaterdag voor kerst door de boomgaard. Basjan Dane riep de snoeiers bijeen die op gepaste Corona-afstand aan het werk waren. Hij had een prachtige verrassing voor hen in petto; of eigenlijk in een grote doos. Die stond vol met houten kunstwerkjes die door een vriend van hem waren gedraaid uit stammen van gerooide appelbomen uit de boomgaard. Een cadeautje voor de snoeiers die elke winter weer vol energie de boomgaard onderhouden waar de hele wijk van geniet en Basjan en Annet zelfs vanuit hun eigen huis. Wat een geweldig gebaar! Dank je wel Basjan! (hieronder nog meer foto's)


JAARVERSLAGEN EN BEGROTINGEN

klik hier

ACTIVITEITENKALENDER

 

Wijkwerkdagen 2024

- 20 januari: Winterwerkdag

- 6 april: Voorjaarsfris

- 29 juni: Zomers hooien

- 14/15 september: Appelpluk en appelfeest

- 28 september: Nazomers hooien

 

Snoeien in de boomgaard

zaterdagochtenden 10:00-12:30

in het najaar gaan we weer beginnen

- vanaf 28 oktober 2023 om de week

(zie ook agenda)

WIJKWANDELING 'DOOR LANXMEER'

Beleef onze bijzondere, ecologische woonwijk zelf. Download hier de wandelroute ‘Door Lanxmeer’ (kaartje en toelichting).