Hart voor natuur - kom zaterdag 19 februari meehelpen in het waterwingebied

Terra Bella doet mee aan de actie van Hart voor Natuur (www.hartvoornatuur.nu). Deze coalitie van bijna 30 natuur- en milieuorganisaties zetten zich  samen in voor de toekomst van de natuur en het landschap in Nederland. Zij maken zich - net als wij - zorgen over de plannen van het kabinet voor het natuurbeleid.

Om ons ongenoegen kracht bij te zetten, steken wij ook op 19 februari onze handen uit de mouwen. We gaan de hele dag aan de slag in het waterwingebied. ‘s Ochtends van 10:00 tot 12:30 uur snoeien we hoogstamfruitbomen en krijgen daarbij deskundige begeleiding van snoeidocent Peer Stevens. Daarna gaan we van 13:30 tot 16:00 elzen planten en knotten, een houtsingel terugzetten, populierenhakhout op rillen leggen, nestkasten ophangen en een wilgenbroekbosje aanleggen. Natuurlijk schenken we overheerlijke appelperensap van eigen bodem en tussen de middag is er warme soep. We sluiten om 16 uur af met een borrel.

Reactie schrijven

Berichten: 0

ACTIVITEITENKALENDER

 

Wijkwerkdagen

- zaterdag 20 januari 2018: Wintersnoei

- zaterdag 7 april 2018: Voorjaarsfris

- zaterdag 23 juni 2018: Zomers hooien

- zaterdag en zondag 22-23 september 2018: Appelpluk en appelfeest

 

Snoeien in de boomgaard

zaterdagochtenden 10:00-12:30

- vanaf 28 oktober 2017 om de 2 weken (zie agenda)

NIEUWSBERICHTEN

Samen aan de slag in de wijk (zaterdagmiddag 20 jan)
>> meer lezen

Libellen gespot
>> meer lezen

Foto's van een zalig, zonnig appelfeest
>> meer lezen

Appelfeest en -pluk zondagmiddag 24 september (en ook zaterdagmiddag plukken)
>> meer lezen

Zomers hooien - wijkwerkdag zaterdag 24 juni
>> meer lezen

TWEETS