Terra Bella zoekt versterking

Terra Bella zoekt versterking voor het bestuur, want voor twee leden zit de maximale termijn erop. Lijkt het je leuk om mee te denken over het openbaar groen in de wijk, meld je dan bij een van de bestuursleden of stuur een mail aan: info@stichtingterrabella.nl.

Ook als je niet vast wilt deelnemen aan het bestuur, maar af en toe eens een helpende hand wilt bieden bij een activiteit, dan ben je van harte welkom! Waar kun je bijvoorbeeld aan denken: (mee)organiseren van het Appelfeest of het 10-jarig lustrum, catering tijdens een werkdag, foto’s maken van werkdagen of natuurschoon, monitoring van de natuur in de wijk of schrijven voor de website. Laat het ons graag weten!