Ze broeden! Help je ons aan een zoom-webcam?

Het waren spannende weken. Na twee weken verliefd voorspel en duels met met concurerende ooievaars en nijlganzen bleef er vorige week dagen lang één mannetje zielig alleen over op het nest. Tot het hem (of een nieuwe? wie houdt ze uit elkaar?) lukte om een vrouwtje uit de lucht te klepperen. Heel snel is het nest verder gefatsoeneerd en sinds enkele dagen heerst er meer rust; er wordt gebroed.

Om meer mensen hiervan te laten genieten, gaan we proberen een webcam te plaatsen. Een goede locatie hebben we al gevonden, de technische set-up ook, nu alleen nog even de financiering voor een prijzige zoom-camera (ca 1100 euro) rondkrijgen. Mocht je connecties hebben die zo'n camera willen uitlenen of sponsoren? Laat het ons graag weten via info@stichtingterrabella.nl.

Werkdagen

- 8 april 2017 voorjaarsfris

- 24 juni 2017 zomers hooien

- 23-24 september 2017 appelpluk en

-feest

- in de herfst gaan we weer van start

Kleurrijk mediterraan mozaïek op het Holstplein

Zaterdagmiddag 8 april - Wijkwerkdag Voorjaarsfris!

Nieuwe bestuursleden

De webcam op het ooievaarsnest is weer live

Winterwerkdaggenot in beeld