Nieuwe bestuursleden

Sinds eind vorig jaar is Terra Bella uitgebreid met drie nieuwe bestuursleden. Maria Bodewes, Jurjen van de Groep en Femke Bakker stellen zich voor.

Maria

Ik ben Maria Bodewes, woon ruim twee jaar met veel plezier in de wijk. Ik geniet vooral van al het groen en het water. Terra Bella is voor mij dus de aangewezen plek om in de wijk iets nuttigs te doen. Verder hou ik van lange wandelingen in binnen- en buitenland, van lezen en van leuke dingen doen met de kleinkinderen.

 

Jurjen

Mijn naam is Jurjen van de Groep en woon sinds de zomer van 2016 in de wijk. Ik ben lid van Terra Bella geworden omdat ik enerzijds het als een kans zie om kennis te maken met een nieuwe stad & vooral wijk. Aan de andere kant is Terra Bella de mogelijkheid om uiting te geven aan mijn groene hart. Handen uit de mouwen!

 

Femke

Ik ben Femke Bakker, en woon net als Jurjen sinds de zomer in Eva Lanxmeer (in het Quartet). Wat een mooie wijk, het voelt als een voorrecht om hier te mogen wonen! Ik ben lid geworden van Terra Bella om zelf ook iets te kunnen betekenen voor de wijk. En ik vind het leuk dat ik op deze manier alvast wat wijkgenoten leer kennen. Want naast het groene van de wijk, spreekt ook het sociale karakter van Lanxmeer me erg aan. Ik denk dat ik hier nog vele jaren met plezier zal wonen!

bestuursleden van STichting Terra Bella (begin 2017)
bestuursleden van STichting Terra Bella (begin 2017)

Boven v.l.n.r.: Maria Bodewes, Jeanne Buwalda, Femke Bakker, Rosalie Verburg en Jurjen van de Groep

Onder v.l.n.r.: Frank Beurskens, Martine Kriesch, Cas de Roos en Rob Vleeming

Reactie schrijven

Berichten: 0

ACTIVITEITENKALENDER

 

Wijkwerkdagen

- zaterdag 20 januari 2018: Wintersnoei

- zaterdag 7 april 2018: Voorjaarsfris

- zaterdag 23 juni 2018: Zomers hooien

- zaterdag en zondag 22-23 september 2018: Appelpluk en appelfeest

 

Snoeien in de boomgaard

zaterdagochtenden 10:00-12:30

- vanaf 28 oktober 2017 om de 2 weken (zie agenda)

NIEUWSBERICHTEN

Samen aan de slag in de wijk (zaterdagmiddag 20 jan)
>> meer lezen

Libellen gespot
>> meer lezen

Foto's van een zalig, zonnig appelfeest
>> meer lezen

Appelfeest en -pluk zondagmiddag 24 september (en ook zaterdagmiddag plukken)
>> meer lezen

Zomers hooien - wijkwerkdag zaterdag 24 juni
>> meer lezen

TWEETS