Nieuwe bestuursleden

Sinds eind vorig jaar is Terra Bella uitgebreid met drie nieuwe bestuursleden. Maria Bodewes, Jurjen van de Groep en Femke Bakker stellen zich voor.

Maria

Ik ben Maria Bodewes, woon ruim twee jaar met veel plezier in de wijk. Ik geniet vooral van al het groen en het water. Terra Bella is voor mij dus de aangewezen plek om in de wijk iets nuttigs te doen. Verder hou ik van lange wandelingen in binnen- en buitenland, van lezen en van leuke dingen doen met de kleinkinderen.

 

Jurjen

Mijn naam is Jurjen van de Groep en woon sinds de zomer van 2016 in de wijk. Ik ben lid van Terra Bella geworden omdat ik enerzijds het als een kans zie om kennis te maken met een nieuwe stad & vooral wijk. Aan de andere kant is Terra Bella de mogelijkheid om uiting te geven aan mijn groene hart. Handen uit de mouwen!

 

Femke

Ik ben Femke Bakker, en woon net als Jurjen sinds de zomer in Eva Lanxmeer (in het Quartet). Wat een mooie wijk, het voelt als een voorrecht om hier te mogen wonen! Ik ben lid geworden van Terra Bella om zelf ook iets te kunnen betekenen voor de wijk. En ik vind het leuk dat ik op deze manier alvast wat wijkgenoten leer kennen. Want naast het groene van de wijk, spreekt ook het sociale karakter van Lanxmeer me erg aan. Ik denk dat ik hier nog vele jaren met plezier zal wonen!

bestuursleden van STichting Terra Bella (begin 2017)
bestuursleden van STichting Terra Bella (begin 2017)

Boven v.l.n.r.: Maria Bodewes, Jeanne Buwalda, Femke Bakker, Rosalie Verburg en Jurjen van de Groep

Onder v.l.n.r.: Frank Beurskens, Martine Kriesch, Cas de Roos en Rob Vleeming

Reactie schrijven

Commentaren: 0

ACTIVITEITENKALENDER

 

Wijkwerkdagen

- zaterdag 20 januari 2018: Wintersnoei

- zaterdag 24 maart 2018: Voorjaarsfris

- zaterdag 23 juni 2018: Zomers hooien

- zaterdag en zondag 22-23 september 2018: Appelpluk en appelfeest

 

Snoeien in de boomgaard

zaterdagochtenden 10:00-12:30

- 3 maart gaat NIET door i.v.m. vorst

- 17 maart op Caetshage

- 24 maart bomen planten

- 31 maart snoeien met soep

(zie agenda)

NIEUWSBERICHTEN

Feestelijke schouw op 27 mei iedereen welkom!
>> meer lezen

Meer ruimte voor de schapen in de boomgaard
>> meer lezen

Snoeiploeg en Jan Zuidhoff in het zonnetje gezet
>> meer lezen

Wat een festijn - de aanplant van het wijkpark in foto's
>> meer lezen

De ooievaars zijn weer gearriveerd en live in beeld
>> meer lezen

TWEETS