Zomers hooien op zaterdag 4 juli

Zaterdag 4 juli kunnen we weer aan de slag. Dan gaan we hooien en zeisen (op gepaste afstand...) rond de grote vijver, wat zagen & snoeien en het hele gebied schoonmaken. Maar er staat nog meer te gebeuren: Hans Kool van de gemeente komt een masterclass zeisen geven (als je hebt, neem je zeis mee!). We gaan alle putten in de wijk afdekken met een rooster zodat er geen kikkers en salamanders in vast komen te zitten. En de wethouder komt de 5-jaarlijkse samenwerkingsovereenkomst tussen de gemeente en Terra Bella ondertekenen! We hopen dat je ook zin hebt om mee te zeisen, hooien, opruimen, putdekselen en proosten! We beginnen om 13.00 uur (verzamelen bij de brug) en zo rond 16.00 uur staat de borrel koud. 


JAARVERSLAGEN EN BEGROTINGEN

klik hier

ACTIVITEITENKALENDER

 

Wijkwerkdagen 2024

- 20 januari: Winterwerkdag

- 6 april: Voorjaarsfris

- 29 juni: Zomers hooien

- 14/15 september: Appelpluk en appelfeest

- 28 september: Nazomers hooien

 

Snoeien in de boomgaard

zaterdagochtenden 10:00-12:30

in het najaar gaan we weer beginnen

- vanaf 28 oktober 2023 om de week

(zie ook agenda)

WIJKWANDELING 'DOOR LANXMEER'

Beleef onze bijzondere, ecologische woonwijk zelf. Download hier de wandelroute ‘Door Lanxmeer’ (kaartje en toelichting).